Bemutatkozás

fb-profil

Barcsai-Gáspár Orsolya vagyok.
Sminkes, sminktetováló, 3D műszempilla mester-stylist

SMINKTETOVÁLÁS

2011 óta foglalkozom sminktetoválással. Jelenleg leginkább ez a terület tölti ki tevékenységem nagy részét. Nagyon fontos számomra, hogy azok a hölgyek, akik megtiszteltek bizalmukkal, és engem választottak arcuk megszépítésére, maximálisan elégedettek legyenek a munkámmal, és az elért eredménnyel.

Fontosnak tartom, hogy folyamatosan képezzem magam ezen a területen, és tisztában legyek a legújabb trendekkel, melyet a napi munkámba is beépítek ügyfeleim igényeinek megfelelően.

Célom, hogy vendégeimnek az egyéniségükhöz leginkább illő tartós sminket készítsem, amitől szépnek és magabiztosnak érezhetik magukat.

2016-ban találkoztam először a Li Pigments pigmentsorozattal, amit azóta is használok vendégeim és magam nagy megelégedésére.

Ez egy újgenerációs amerikai festékcsalád, amelynek gyönyörű természetes és hosszantartó színei vannak. A szemöldökszínek nem vörösödnek az idő múlásával sem, csupán halványodnak, szájszínei pedig ragyogóak, és valóban látszanak gyógyultan is.

SZEMPILLA-ÉPÍTÉS
Szempilla-hosszabbítással 2010-ben kezdtem foglalkozni.
2012. augusztusban továbbképzésen vettem részt, ahol többek között megismerkedtem a duplázásos technikával, alsó szempillasor készítésével, különböző díszítési technikákkal (kiemelés színes pillákkal, díszítés Swarovski kövekkel, tollakkal), különböző szemformák korrekciós lehetőségeivel. 2014-ben ismerkedtem meg a Volume technikával, 2016-ban Nelly Soimina mesterképzésén pedig a szakma jelenlegi csúcsának számító Mega Volume technikát sajátítottam el.

Verseny-eredményeim:

  • 2012. I. Lash Style Szempilla-hosszabbító Kupa III. helyezés
  • 2016. Long Lashes Championship Magyar Bajnokság Volume 4-6D kategória I. helyezés
  • 2016. Lash Style Szempillaépítő Bajnokság Volume 3-4D kategória III. helyezés
  • 2016. V. Lash Style Szempilla-hosszabbító Kupa Volume 3-5D kategória III. helyezés

SMINK
2009-ben kerültem kapcsolatba a sminkelés világával, amely azonnal magával ragadott.
Az alapokat az Il-Makiage Professional Makeup sminkiskolában sajátítottam el, majd Sipos Zita sminkmesternél fejlesztettem tovább tudásomat.
Smink Stúdiómban a ballagástól-esküvőig bármilyen alkalomra vállalok sminkelést, illetve egyéni vagy kis csoportos sminkoktatást.